Skip to main content

Coneix la nostra sede a Palamós

Descobreix tot el que podem oferir-te

 

En aquest post, volem presentar-te la nostra seu de l’Escola Nàutica Baix Empordà a Palamós i tots els serveis que oferim perquè puguis gaudir del mar i la navegació a la Costa Brava. Des de 2016, la nostra oficina a Palamós ha estat un punt de referència per als amants de la nàutica, facilitant l’atenció al client i proporcionant serveis integrals.

1. Escola nàutica a Palamós

La nostra ubicació, davant la Llotja de Palamós i el Club Nàutic Costa Brava, ens permet estar sempre a prop dels nostres clients i usuaris, oferint un servei ràpid i eficaç. A la nostra oficina, gestionem el lloguer d’embarcacions, organitzant entregues i recollides al mateix lloc. Aquesta proximitat també ens permet solucionar qualsevol incidència amb les nostres embarcacions de manera immediata. A més, som un punt de referència per a informació sobre titulacions nàutiques, així com per a les diverses formacions i activitats que realitzem. La proximitat al Club Nàutic Costa Brava facilita la logística dels cursos que combinen teoria i pràctica, permetent als alumnes assistir a les classes teòriques a les nostres instal·lacions i caminar uns pocs metres fins al port per realitzar les pràctiques.

La nostra seu a Palamós està oberta tot l’any, oferint flexibilitat i disponibilitat per adaptar-nos a les necessitats dels nostres alumnes i clients. Durant l’estiu, des del 23 de juny fins al 11 de setembre, obrim set dies a la setmana per garantir que els nostres serveis estiguin sempre disponibles.

2. Cursos de nàutica a Palamós

Al centre de l’Escola Nàutica Baix Empordà a Palamós, oferim una varietat de cursos, des de l’obtenció de llicències bàsiques fins a formacions avançades per a patrons d’embarcacions d’esbarjo. Els nostres cursos estan dissenyats per proporcionar un aprenentatge complet i pràctic. A continuació, t’oferim una breu descripció dels principals cursos que pots realitzar amb nosaltres:

 • Curs de llicència de navegació a Palamós. El curs de llicència de navegació és perfecte per a aquells que volen iniciar-se en el món de la nàutica. Aquest curs, de curta durada, et permet conduir embarcacions de fins a 6 metres d’eslora i motos d’aigua, a més d’aprendre les nocions bàsiques necessàries per navegar amb seguretat. L’estructura del curs és de 6 hores (2 hores teòriques a la nostra aula i 4 hores de pràctica amb les nostres embarcacions).
 • Curs de patró de navegació bàsica (PNB) a Palamós. El curs de patró de navegació bàsica (PNB) et capacita per a conduir embarcacions de fins a 8 metres d’eslora i navegació diürna i nocturna fins a 5 milles de la costa. És un pas més avançat per a aquells que busquen millorar les seves habilitats i coneixements nàutics. A Palamós, aquest curs s’ofereix tot l’any i combina teoria a les nostres aules i pràctiques també al Club Nàutic Costa Brava, en tres modalitats: presencial, intensiva i online per a la part teòrica.
 • Curs de patró d’embarcacions d’esbarjo (PEE) a Palamós. El curs de patró d’embarcacions d’esbarjo (PEE) és un dels més complets i demandats. Amb aquest títol, es poden portar embarcacions de fins a 15 metres d’eslora (ampliable a 24 metres), sense límit de potència de motor, així com motos d’aigua de qualsevol tipus. Es pot navegar fins a 12 milles nàutiques des de la costa, tant de dia com de nit, i permet ampliar la titulació per a conduir embarcacions de vela i/o realitzar travessies entre península i Balears. Aquest títol de patró pots obtenir-lo a Palamós, però és vàlid fora d’Espanya, per la qual cosa les opcions de navegació són molt àmplies. A més, el PEE també és un requisit previ si després vols obtenir el títol de patró de iot.

3. Què més podem oferir-te?

A més dels cursos esmentats, l’Escola Nàutica Baix Empordà a Palamós ofereix una àmplia gamma de serveis i avantatges per als nostres alumnes i clients:

 • Gestió completa de títols: Es pot recollir, lliurar i gestionar el títol directament des de la nostra oficina a Palamós, estalviant temps i desplaçaments.
 • Serveis de gestoria i assegurances: Oferim serveis addicionals de gestoria i assegurances per a embarcacions, assegurant una experiència sense complicacions.
 • Podem oferir-te altres formacions addicionals, a més de les esmentades, ja que comptem amb un ampli catàleg de cursos nàutics tant per a ús personal com professional.

Les nostres instal·lacions a Palamós estan dissenyades per oferir-te la millor experiència d’aprenentatge. Disposem d’una flota d’embarcacions homologades per a les pràctiques i els nostres instructors són professionals altament qualificats amb àmplia experiència en l’ensenyament nàutic, compromesos a oferir-te una formació de qualitat.

L’Escola Nàutica Baix Empordà a Palamós és la millor opció per formar-se en nàutica a la Costa Brava. Amb la nostra ubicació privilegiada, un gran equip d’instructors i una àmplia oferta de cursos i serveis, estem aquí per ajudar-te a complir els teus somnis de navegació. No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres per a més informació. T’esperem per navegar junts!

Nostra Filosofia

Creiem que podem fer més per tu, creiem que la nostra activitat et pot influir i et pot ajudar a ser més, creiem que la nostra experiència et pot enriquir i creiem en tu. No només som una escola tot i que molta gent, ens pren com un pas "intermig" entre ells i la seva titulació, nosaltres sabem podem ser una eina útil per a guiar-te i fer-te camí en aquest mon tant dispers com es la nàutica per aquest motiu ens considerem "més que una escola".

Et recomanem que si ens vols conèixer més, visitis la nostra plana de "Valors".

Segueix-nos!

Contacta'ns  Tranqui, odiem l'Spam tant com tu!  Només et trucarem si es necessari  T'ajudarem tot el que puguem!

  Accepto les condicions d'ús i política de privacitat
  Escola Nàutica Baix Empordà, tots els drets reservats 2009 - 2024. Web Creada amb amor i... molta cafeïna!