Skip to main content
matricula - curs - capità - iot

De Titulin a Llicència de Navegació: Diferències i com actualitzar-lo

Benvinguts a aquest nou article de l’Escola Nàutica Baix Empordà, una empresa experimentada en la formació nàutica amb aules a Palafrugell i Palamós. En aquesta ocasió, ens endinsarem en un tema de gran rellevància per a tots aquells que posseeixen l’antic Titulin i desitgen comprendre la diferència entre aquest i la nova Llicència de Navegació.

El canvi de la normativa ha generat molts dubtes, per la qual cosa és important entendre com es pot canviar l’antiga Autorització Federativa per la nova titulació i quins són els beneficis d’aquest procés. Així que, si tens un Titulin i t’interessa conèixer les diferències, et convidem a continuar llegint. Aquest article es dividirà en dues seccions per facilitar-ne la comprensió. Embarquem-nos en aquest viatge informatiu junts!

1. “Diferències entre l’Antic TITULIN i la Nova Llicència de Navegació”

pee - professional
L’Antic TITULIN i la Nova Llicència de Navegació representen dues etapes diferents en l’evolució de la normativa nàutica a Espanya. L’antic, reconegut a tot l’estat, permetia la conducció d’embarcacions de fins a 6 metres d’eslora i limitat a 50CV, sempre que no s’allunyés més de 2 milles de la costa. D’altra banda, el nou carnet amplia considerablement les atribucions. Amb aquesta nova, es poden governar embarcacions de fins a 6 metres d’eslora, però sense límit de potència de motor, a més es permet allunyar-se fins a 2 milles de la costa i navegar a les zones compreses entre les illes de l’arxipèlag balear i canari, també pots portar qualsevol moto d’aigua i a més no caduca, no cal renovar!

Per canviar-lo, s’han de complir certs requisits i completar un curs pràctic de formació en una escola nàutica autoritzada, aquí pots comptar amb nosaltres!

 

2. “Com Canviar el teu Antic Permís”

 

Per canviar el teu antic carnet pel nou, el procés és senzill.

1) Hauràs de realitzar 4 hores de pràctiques de navegació. Aquestes pràctiques són importants per comprendre les noves regulacions i normatives nàutiques.

2) Has de fer-te una revisió mèdica en un Centre de Reconeixements de Conductors.

3) Només necessitem el teu document d’identitat vigent, la còpia del teu antic permís i el pagament de les pràctiques.

4) Ens encarregarem de tramitar la teva nova titulació

 

En resum, el canvi de l’antiga Autorització Federativa a la nova Llicència és un pas significatiu en la millora de l’educació i formació nàutica. A l’Escola Nàutica Baix Empordà, estem dedicats a ajudar als nostres estudiants en aquest procés i a proporcionar una formació d’alta qualitat per a una navegació segura i responsable. Sens dubte, aquesta transició marca un nou horitzó en l’experiència nàutica. No ho dubtis i fes el canvi, tot són beneficis!

Nostra Filosofia

Creiem que podem fer més per tu, creiem que la nostra activitat et pot influir i et pot ajudar a ser més, creiem que la nostra experiència et pot enriquir i creiem en tu. No només som una escola tot i que molta gent, ens pren com un pas "intermig" entre ells i la seva titulació, nosaltres sabem podem ser una eina útil per a guiar-te i fer-te camí en aquest mon tant dispers com es la nàutica per aquest motiu ens considerem "més que una escola".

Et recomanem que si ens vols conèixer més, visitis la nostra plana de "Valors".

Segueix-nos!

Contacta'ns



    Tranqui, odiem l'Spam tant com tu!



    Només et trucarem si es necessari



    T'ajudarem tot el que puguem!

    Accepto les condicions d'ús i política de privacitat




    Escola Nàutica Baix Empordà, tots els drets reservats 2009 - 2024. Web Creada amb amor i... molta cafeïna!