Skip to main content

Llicència de Navegació a Empuriabrava

A l’Escola Nàutica Baix Empordà formem als alumnes per obtenir la titulació que necessiten, sempre basant-nos en els títols nàutics d’Espanya. Amb les nostres aules a Palafrugell i Palamós, ens dediquem a oferir cursos de qualitat per formar futurs patrons i patrones. No obstant això, el que molts futurs alumnes no saben és que també tenim una presència destacada a Empuriabrava, especialment durant la Fira del Vaixell, que se celebra cada any per Setmana Santa. Oferim un curs intensiu de Llicència de Navegació, que es pot completar en només 6 hores. Els nostres cursos que fem allà, que està a prop de Roses, no només inclouen una formació teòrica al nostre estand de fira, sinó també una pràctica amb la nostra pròpia embarcació als canals. A més, oferim un descompte especial per a tots els que s’inscriguin en aquest curs. En aquest article, explorarem més a fons el nostre curs impartit allà, els beneficis d’obtenir el títol durant la Fira del Vaixell, i com pots aprofitar els nostres descomptes i beneficis.

1. “Llicència de Navegació: La titulació ràpida i econòmica”


Aquesta titulació, que es pot obtenir en només 6 hores, és el carnet perfecte per a aquells que desitgen embarcar-se i poder governar ells mateixos una llanxa, visitar cales de la Costa Brava, prendre’s un bany, fer una sortida de pesca, llogar un vaixell, portar una moto d’aigua sense limitacions, etc.
Per obtenir-la cal fer 2 hores de teoria a l’aula i 4 hores de pràctiques al vaixell, amb els nostres professors i patrons qualificats. Es lliura una revisió mèdica i l’avantatge és que no caduca mai, és un carnet de per vida!

Recorda que podràs portar vaixells de fins a 6 metres d’eslora, sense límit de potència de motor, navegar fins a 2 milles de la costa, només de dia i portar qualsevol moto d’aigua, i és vàlida a Espanya.

Si busques un carnet ràpid, sense haver de dedicar-hi hores a estudiar, sense haver de desplaçar-te més d’un dia per obtenir-lo, aquesta és la titulació que estàs buscant. A més de formar-te a Palamós, també pots fer-ho a l’Alt Empordà, continua llegint que potser això t’interessa 😉

2. “Beneficis d’obtenir la Llicència a Empuriabrava”


Des de fa molts anys durant la Setmana Santa participem a la Fira del Vaixell d’Ocasió que es celebra a prop de Roses. És una Fira dedicada a la venda de vaixells i motos d’aigua d’ocasió, però també pots trobar alguna activitat més, aquí és on entrem nosaltres. A més de promocionar-nos com a Escola i de totes les activitats que oferim (Escola, Lloguer de Vaixells, Multiboat, Gestoria Nàutica, Pupil·latge i Manteniment de Vaixells, etc.), també formem in situ per obtenir el títol.
El curs s’imparteix al nostre estand de fira, on muntem una aula allà mateix per poder realitzar la part teòrica, proporcionant un ambient dinàmic per a l’aprenentatge, i es complementa amb pràctiques amb la nostra embarcació als canals, una experiència única que permet familiaritzar-se amb les particularitats de la navegació real.

Aquest curs intensiu, de gran popularitat entre els nostres alumnes, s’imparteix a les idíl·liques aigües d’Empuriabrava, coneguda com la ‘Venècia espanyola’ pels seus bonics canals. Les pràctiques es realitzen a bord de la nostra embarcació pròpia, assegurant una ensenyança pràctica i directa. A més, com a valor afegit, tots els que s’inscriguin a aquest curs gaudiran d’un descompte especial. Per tant, si busques un permís de navegació ràpid i assequible a la zona de l’Alt Empordà aquesta és la teva millor opció per obtenir una formació de qualitat amb el benefici afegit d’atractius descomptes.

Així que, ja sigui que estiguis a Palafrugell, Palamós o Empuriabrava, l’Escola Nàutica Baix Empordà és la teva millor opció per obtenir la teva llicència de navegació i poder navegar per la Costa Brava de manera segura.

Nostra Filosofia

Creiem que podem fer més per tu, creiem que la nostra activitat et pot influir i et pot ajudar a ser més, creiem que la nostra experiència et pot enriquir i creiem en tu. No només som una escola tot i que molta gent, ens pren com un pas "intermig" entre ells i la seva titulació, nosaltres sabem podem ser una eina útil per a guiar-te i fer-te camí en aquest mon tant dispers com es la nàutica per aquest motiu ens considerem "més que una escola".

Et recomanem que si ens vols conèixer més, visitis la nostra plana de "Valors".

Segueix-nos!

Contacta'ns    Tranqui, odiem l'Spam tant com tu!    Només et trucarem si es necessari    T'ajudarem tot el que puguem!

    Accepto les condicions d'ús i política de privacitat
    Escola Nàutica Baix Empordà, tots els drets reservats 2009 - 2024. Web Creada amb amor i... molta cafeïna!