Skip to main content
cursos-online-nautica-girona

Creació 1ª APP cursos online a Espanya

Hem creat la primera aplicació per a fer cursos Online, som pioners en aquest àmbit a Espanya!

Degut a que els Cursos Online tenen tant d’èxit, a part de la nostra plataforma web també hem creat una aplicació per a dispositius mòbils i “tablets”.

Avui en dia, la majoria de les persones utilitzen el seu mòbil o “tablet” per navegar per internet, és molt còmode i fàcil. Hem decidit crear l’aplicació perquè així els alumnes puguin estudiar i realitzar tests des de qualsevol lloc on es trobin, només s’han de descarregar l’aplicació ENBE Nàutica i entrar amb el seu usuari.

Això permetrà facilitar-li l’estudi a l’alumne i que tingui més possibilitat d’aprovar l’examen. Constantment ens estem movent per estar al dia amb les últimes actualitzacions, tot són punts a favor per la nostra Escola.
  Indica'ns com et dius  Tranqui, odiem l'Spam tant com tu!  Només et trucarem si és necessari  Amb qui vols parlar?  En què et podem ajudar?

  Accepto les condicions d'ús i política de privacitat   

  Nostra Filosofia

  Creiem que podem fer més per tu, creiem que la nostra activitat et pot influir i et pot ajudar a ser més, creiem que la nostra experiència et pot enriquir i creiem en tu. No només som una escola tot i que molta gent, ens pren com un pas "intermig" entre ells i la seva titulació, nosaltres sabem podem ser una eina útil per a guiar-te i fer-te camí en aquest mon tant dispers com es la nàutica per aquest motiu ens considerem "més que una escola".

  Et recomanem que si ens vols conèixer més, visitis la nostra plana de "Valors".

  Segueix-nos!

  Contacta'ns   Tranqui, odiem l'Spam tant com tu!   Només et trucarem si es necessari   T'ajudarem tot el que puguem!

   Accepto les condicions d'ús i política de privacitat
   Escola Nàutica Baix Empordà, tots els drets reservats 2009 - 2024. Web Creada amb amor i... molta cafeïna!