Skip to main content
App per MultiBoat

Creació APP reserves Multiboat

Hem creat una APP perquè tots els usuaris de Multiboat puguin reservar còmodament.

El nostre sistema d’embarcacions d’ús compartit Multiboat va creixent.

Cada cop tenim més barques i més usuaris per a aquestes. El sistema de reserves l’hem actualitzat i hem creat una APP per als dispositius mòbils Android.

A l’APP hi ha vàries funcions; pots veure l’activitat que has tingut, les incidències, tens tots els telèfons de contacte d’interès, hi ha el Check-list que li has de realitzar a la barca abans de sortir…

Volem que d’aquesta manera l’usuari tingui totes les facilitats possibles i pugui estar al dia de tot el servei de Multiboat.
  Indica'ns com et dius  Tranqui, odiem l'Spam tant com tu!  Només et trucarem si és necessari  Amb qui vols parlar?  En què et podem ajudar?

  Accepto les condicions d'ús i política de privacitat  Nostra Filosofia

  Creiem que podem fer més per tu, creiem que la nostra activitat et pot influir i et pot ajudar a ser més, creiem que la nostra experiència et pot enriquir i creiem en tu. No només som una escola tot i que molta gent, ens pren com un pas "intermig" entre ells i la seva titulació, nosaltres sabem podem ser una eina útil per a guiar-te i fer-te camí en aquest mon tant dispers com es la nàutica per aquest motiu ens considerem "més que una escola".

  Et recomanem que si ens vols conèixer més, visitis la nostra plana de "Valors".

  Segueix-nos!

  Contacta'ns   Tranqui, odiem l'Spam tant com tu!   Només et trucarem si es necessari   T'ajudarem tot el que puguem!

   Accepto les condicions d'ús i política de privacitat
   Escola Nàutica Baix Empordà, tots els drets reservats 2009 - 2024. Web Creada amb amor i... molta cafeïna!