Skip to main content
CURSOS_NAUTICA_ONLINE

Creació Cursos Online

Hem creat els cursos online (amb temari i tests autocorregibles) perquè els alumnes puguin fer-los des de casa.

La nostra Escola sempre està intentant innovar i estar a la última. A partir d’ara, a part de fer cursos presencials, també els farem Online.

Aquests serviran tant pels alumnes que no poden assistir a les classes presencials i ho han de fer des de casa, com pels alumnes que ja han fet el curs presencial i han d’estudiar i preparar-se a casa.

Pels alumnes que vulguin fer el Curs Online, tindran tot el suport de la plataforma, podran demanar dubtes via mail, telèfon, Whatsapp,… i podran venir a l’Escola a fer hores de repàs quan siguin necessàries. A més a més, els hi enviem tot el material a casa, perquè així puguin estar al mateix nivell dels que han fet el curs presencial i poder estudiar del llibre en format paper.

Amb la nostra Escola no te la jugues, volem que aprovis a la primera.
  Indica'ns com et dius  Tranqui, odiem l'Spam tant com tu!  Només et trucarem si és necessari  Amb qui vols parlar?  En què et podem ajudar?

  Accepto les condicions d'ús i política de privacitat  Nostra Filosofia

  Creiem que podem fer més per tu, creiem que la nostra activitat et pot influir i et pot ajudar a ser més, creiem que la nostra experiència et pot enriquir i creiem en tu. No només som una escola tot i que molta gent, ens pren com un pas "intermig" entre ells i la seva titulació, nosaltres sabem podem ser una eina útil per a guiar-te i fer-te camí en aquest mon tant dispers com es la nàutica per aquest motiu ens considerem "més que una escola".

  Et recomanem que si ens vols conèixer més, visitis la nostra plana de "Valors".

  Segueix-nos!

  Contacta'ns   Tranqui, odiem l'Spam tant com tu!   Només et trucarem si es necessari   T'ajudarem tot el que puguem!

   Accepto les condicions d'ús i política de privacitat
   Escola Nàutica Baix Empordà, tots els drets reservats 2009 - 2024. Web Creada amb amor i... molta cafeïna!