Skip to main content
Cursos Nàutica

Creació de cursos de navegació per video

Creem videos de totes les classes teòriques de cartes de navegació perquè els alumnes les puguin entendre fàcilment i mirar tantes vegades com calgui.

La nostra plataforma online és molt completa, tant que tenim tot el temari dels cursos de LLN, PNB, PEE, Patró de  Iot i Capità de Iot en format vídeo amb el professor explicant fins a l’últim detall.

Creiem que tots els detalls són importants i és molt necessari que els alumnes puguin repassar tantes vegades com calgui l’explicació del professor perquè sempre poden sorgir dubtes nous.

El més innovador és que a part del temari teòric, també hi hem inclòs les cartes de navegació. Els alumnes estan molt agraïts ja que el tema de les cartes és una mica feixuc i d’aquesta manera els alumnes poden repassar-ho des de casa tantes vegades com vulguin.
  Indica'ns com et dius  Tranqui, odiem l'Spam tant com tu!  Només et trucarem si és necessari  Amb qui vols parlar?  En què et podem ajudar?

  Accepto les condicions d'ús i política de privacitat  Nostra Filosofia

  Creiem que podem fer més per tu, creiem que la nostra activitat et pot influir i et pot ajudar a ser més, creiem que la nostra experiència et pot enriquir i creiem en tu. No només som una escola tot i que molta gent, ens pren com un pas "intermig" entre ells i la seva titulació, nosaltres sabem podem ser una eina útil per a guiar-te i fer-te camí en aquest mon tant dispers com es la nàutica per aquest motiu ens considerem "més que una escola".

  Et recomanem que si ens vols conèixer més, visitis la nostra plana de "Valors".

  Segueix-nos!

  Contacta'ns   Tranqui, odiem l'Spam tant com tu!   Només et trucarem si es necessari   T'ajudarem tot el que puguem!

   Accepto les condicions d'ús i política de privacitat
   Escola Nàutica Baix Empordà, tots els drets reservats 2009 - 2024. Web Creada amb amor i... molta cafeïna!