Skip to main content
Creacion Material Propio Escola Nàutca

Creació material propi cursos

Hem creat el nostre propi material (llibres de text, de navegació,…etc) i li entreguem a l’alumne amb un maletí amb tot el que necessita.

Per realitzar els cursos es necessita material, us en fem cinc cèntims:

 • Llicència de Navegació (Llibre de text per realitzar la classe teòrica)
 • PNB (Llibre de text per realitzar el curs, llibreta i boli)
 • PEE (Llibre de text per realitzar el curs teòric, llibre de navegació per realitzar les cartes de navegació, anuari de marees, calculadora, transportador, compàs, regle de 60cm, cartes de navegació, llibreta, boli, llapis, goma…)
 • PI (Llibre de text per realitzar el curs teòric, llibre de navegació costera, anuari de marees, transportador, compàs, regle de 60cm, calculadora, cartes de navegació, boli, llapis, goma…)
 • CI (Llibre de text per realitzar el curs teòric, almanac nàutic, transportador, compàs, regle de 60cm, calculadora, cartes de navegació, boli, llapis, goma…)

Tots els llibres els ha creat en Jordi Vilà (professor i director de la nostra Escola) i són molt didàctics.

Tot aquest material li entreguem a l’alumne sense cap cost extra, entra amb el preu del curs. Volem evitar que l’alumne s’hagi de moure pel seu compte buscant material i d’aquesta manera ho tindrà TOT.
  Indica'ns com et dius  Tranqui, odiem l'Spam tant com tu!  Només et trucarem si és necessari  Amb qui vols parlar?  En què et podem ajudar?

  Accepto les condicions d'ús i política de privacitat  Nostra Filosofia

  Creiem que podem fer més per tu, creiem que la nostra activitat et pot influir i et pot ajudar a ser més, creiem que la nostra experiència et pot enriquir i creiem en tu. No només som una escola tot i que molta gent, ens pren com un pas "intermig" entre ells i la seva titulació, nosaltres sabem podem ser una eina útil per a guiar-te i fer-te camí en aquest mon tant dispers com es la nàutica per aquest motiu ens considerem "més que una escola".

  Et recomanem que si ens vols conèixer més, visitis la nostra plana de "Valors".

  Segueix-nos!

  Contacta'ns   Tranqui, odiem l'Spam tant com tu!   Només et trucarem si es necessari   T'ajudarem tot el que puguem!

   Accepto les condicions d'ús i política de privacitat
   Escola Nàutica Baix Empordà, tots els drets reservats 2009 - 2024. Web Creada amb amor i... molta cafeïna!