Skip to main content
Curso en vivo

Cursos en Viu

Aquest 2020 ens hem hagut d’adaptar a viure d’una forma diferent, a causa d’això, hem creat els cursos en viu, una classe en línia, en directe, amb el professor resolent els dubtes al moment. Aquesta opció, ja forma una nova modalitat en la nostra escola per obtenir un títol nàutic!

La plataforma web per nosaltres és molt important. L’alumne té tot el suport que necessita per realitzar el curs i fer els exàmens.

A part d’això, també ens agrada oferir un tracte més de tu a tu als alumnes, perquè puguin resoldre els dubtes que tinguin al moment, és per això que vam decidir crear els cursos en viu, en meitat d’una temporada en la qual no ens podíem veure presencialment. Amb aquesta modalitat, podreu interactuar amb la classe, com si estiguéssiu presents i fer preguntes a través del xat de classe, també podreu veure el professor i a l’hora la diapositiva que estigui explicant en aquell moment.
  Indica'ns com et dius  Tranqui, odiem l'Spam tant com tu!  Només et trucarem si és necessari  Amb qui vols parlar?  En què et podem ajudar?

  Accepto les condicions d'ús i política de privacitat  Nostra Filosofia

  Creiem que podem fer més per tu, creiem que la nostra activitat et pot influir i et pot ajudar a ser més, creiem que la nostra experiència et pot enriquir i creiem en tu. No només som una escola tot i que molta gent, ens pren com un pas "intermig" entre ells i la seva titulació, nosaltres sabem podem ser una eina útil per a guiar-te i fer-te camí en aquest mon tant dispers com es la nàutica per aquest motiu ens considerem "més que una escola".

  Et recomanem que si ens vols conèixer més, visitis la nostra plana de "Valors".

  Segueix-nos!

  Contacta'ns   Tranqui, odiem l'Spam tant com tu!   Només et trucarem si es necessari   T'ajudarem tot el que puguem!

   Accepto les condicions d'ús i política de privacitat
   Escola Nàutica Baix Empordà, tots els drets reservats 2009 - 2024. Web Creada amb amor i... molta cafeïna!