Skip to main content

Entra en vigor la nova normativa

Apareix la Llicència de Navegació, el PNB i PEE augmenten d’atribucions… es podrà Habilitar el PEE a Balears!

La nova normativa ha facilitat molt les titulacions nàutiques d’esbarjo. S’han augmentat el número d’errades per examen i d’aquesta manera és més fàcil aprovar-lo.

Un dels canvis més importants que hi ha hagut és que desapareix el Titulin i apareix la nova Llicència de Navegació. Aquesta és fantàstica! Amb un sol dia (fent 2 hores de teoria + 4 hores de pràctiques), ja obtens una titulació que serà de per vida sense haver de renovar i no cal passar cap examen. Les atribucions es mantenen a 6 metres d’eslora com l’antic Titulin però et treuen el límit de potència de motor, un gran pas.

El PNB i el PEE seran més fàcils perquè com hem comentat abans, augmenten el número d’errades, i augmenten les hores de pràctiques de Radio, aquestes són necessàries per tenir una bona comunicació dins del vaixell amb l’exterior.

Apareix l’Habilitació del PEE a 24 metres d’eslora i navegació fins a Balears, tot un èxit!

El PEE, a part d’augmentar l’eslora a 15 metres, també fent unes pràctiques addicionals de 24 hores et permetran portar embarcacions de fins a 24 metres i navegar de la Península fins a Balears, s’aproximarà a un Patró de Iot i sense haver de posar-hi colzes.
  Indica'ns com et dius  Tranqui, odiem l'Spam tant com tu!  Només et trucarem si és necessari  Amb qui vols parlar?  En què et podem ajudar?

  Accepto les condicions d'ús i política de privacitat  Nostra Filosofia

  Creiem que podem fer més per tu, creiem que la nostra activitat et pot influir i et pot ajudar a ser més, creiem que la nostra experiència et pot enriquir i creiem en tu. No només som una escola tot i que molta gent, ens pren com un pas "intermig" entre ells i la seva titulació, nosaltres sabem podem ser una eina útil per a guiar-te i fer-te camí en aquest mon tant dispers com es la nàutica per aquest motiu ens considerem "més que una escola".

  Et recomanem que si ens vols conèixer més, visitis la nostra plana de "Valors".

  Segueix-nos!

  Contacta'ns   Tranqui, odiem l'Spam tant com tu!   Només et trucarem si es necessari   T'ajudarem tot el que puguem!

   Accepto les condicions d'ús i política de privacitat
   Escola Nàutica Baix Empordà, tots els drets reservats 2009 - 2024. Web Creada amb amor i... molta cafeïna!