Skip to main content
Expedim la Llicencia 1000

Expedim la Llicència 1.000!

Estem molt contents, han passat molts alumnes i per aquest motiu, al núm. 1000 li surt de franc!

Amb el canvi de normativa, quan va aparèixer la Llicència de Navegació va ser una gran revolució perquè és un títol de per vida (no cal renovar-lo) que et permet portar embarcacions de fins a 6 metres d’eslora i sense límit de potència!

El fet de no fer examen crida molt l’atenció i han estat molts els alumnes que han optat per treure’s aquesta titulació nàutica.

També s’ha de tenir en compte que molts dels que tenien l’antic Titulin, han fet el Canje amb la Llicència de Navegació (només realitzant 4 hores de Pràctiques de Navegació).

Com estem tant contents i hem arribat a la Llicència núm. 1.000, hem decidit regalar-la. A l’alumne que estigui en la posició 1.000 li sortirà totalment de franc.
  Indica'ns com et dius  Tranqui, odiem l'Spam tant com tu!  Només et trucarem si és necessari  Amb qui vols parlar?  En què et podem ajudar?

  Accepto les condicions d'ús i política de privacitat  Nostra Filosofia

  Creiem que podem fer més per tu, creiem que la nostra activitat et pot influir i et pot ajudar a ser més, creiem que la nostra experiència et pot enriquir i creiem en tu. No només som una escola tot i que molta gent, ens pren com un pas "intermig" entre ells i la seva titulació, nosaltres sabem podem ser una eina útil per a guiar-te i fer-te camí en aquest mon tant dispers com es la nàutica per aquest motiu ens considerem "més que una escola".

  Et recomanem que si ens vols conèixer més, visitis la nostra plana de "Valors".

  Segueix-nos!

  Contacta'ns   Tranqui, odiem l'Spam tant com tu!   Només et trucarem si es necessari   T'ajudarem tot el que puguem!

   Accepto les condicions d'ús i política de privacitat
   Escola Nàutica Baix Empordà, tots els drets reservats 2009 - 2024. Web Creada amb amor i... molta cafeïna!