Skip to main content
Alex Guerrero

Fitxem a Alex Guerrero!

A partir d’ara l’Alex formarà part de la nostra plantilla i s’encarregarà del manteniment de barques, el trobarem pel port o per l’oficina que tenim a Palamós.

De què serveix tindre un munt de barques si no es fa un manteniment adequat? Aquí entra l’Alex, tasca que agraeixen els nostres clients que gaudeixen dels nostres serveis. La seva feina es realitza al Club Nàutic Costa Brava a on gestiona i controla la flota, també el trobarem a la nostra escola de Palamós.

Segons passa el temps, la plantilla va augmentant i l’empresa va creixent, cada cop oferim un més bon servei als nostres clients i oferim més barques per poder llogar.
  Indica'ns com et dius  Tranqui, odiem l'Spam tant com tu!  Només et trucarem si és necessari  Amb qui vols parlar?  En què et podem ajudar?

  Accepto les condicions d'ús i política de privacitat  Nostra Filosofia

  Creiem que podem fer més per tu, creiem que la nostra activitat et pot influir i et pot ajudar a ser més, creiem que la nostra experiència et pot enriquir i creiem en tu. No només som una escola tot i que molta gent, ens pren com un pas "intermig" entre ells i la seva titulació, nosaltres sabem podem ser una eina útil per a guiar-te i fer-te camí en aquest mon tant dispers com es la nàutica per aquest motiu ens considerem "més que una escola".

  Et recomanem que si ens vols conèixer més, visitis la nostra plana de "Valors".

  Segueix-nos!

  Contacta'ns   Tranqui, odiem l'Spam tant com tu!   Només et trucarem si es necessari   T'ajudarem tot el que puguem!

   Accepto les condicions d'ús i política de privacitat
   Escola Nàutica Baix Empordà, tots els drets reservats 2009 - 2024. Web Creada amb amor i... molta cafeïna!