Skip to main content
Azahara Contreras

Hola Azahara!

Hem incorporat a la nostra plantilla l’Azahara Contreras, una noia molt trempada que la podreu trobar a l’oficina de Palafrugell als matins o a l’oficina de Palamós a les tardes, vosaltres escolliu!

Última incorporació, de què serveix tenir una oficina sense algú que hi atengui? Aquí entra la seva feina, té en les seves mans el control de l’oficina de Palamós. És una persona molt polivalent que s’adapta a totes les feines de l’empresa. Estem molt contents de tenir-la en el nostre equip.

Segons passa el temps, la plantilla va augmentant i l’empresa va creixent, cada cop oferim un més bon servei als nostres clients i oferim més barques per poder llogar.
  Indica'ns com et dius  Tranqui, odiem l'Spam tant com tu!  Només et trucarem si és necessari  Amb qui vols parlar?  En què et podem ajudar?

  Accepto les condicions d'ús i política de privacitat  Nostra Filosofia

  Creiem que podem fer més per tu, creiem que la nostra activitat et pot influir i et pot ajudar a ser més, creiem que la nostra experiència et pot enriquir i creiem en tu. No només som una escola tot i que molta gent, ens pren com un pas "intermig" entre ells i la seva titulació, nosaltres sabem podem ser una eina útil per a guiar-te i fer-te camí en aquest mon tant dispers com es la nàutica per aquest motiu ens considerem "més que una escola".

  Et recomanem que si ens vols conèixer més, visitis la nostra plana de "Valors".

  Segueix-nos!

  Contacta'ns   Tranqui, odiem l'Spam tant com tu!   Només et trucarem si es necessari   T'ajudarem tot el que puguem!

   Accepto les condicions d'ús i política de privacitat
   Escola Nàutica Baix Empordà, tots els drets reservats 2009 - 2024. Web Creada amb amor i... molta cafeïna!