Skip to main content
Reserves mobil

Implantació reserves automatitzades Multiboat

Hem millorat la nostra APP i les reserves de Multiboat es poden fer de manera ràpida i còmoda, hem implantat un sistema molt senzill.

Després de crear l’aplicació de Multiboat, el següent pas ha estat implantar un sistema de reserves automatitzat.

Amb aquest sistema l’usuari només cal que esculli la seva barca, el dia que vol sortir (1/2 dia o 1 dia) i tirar la reserva endavant, sense fer cap pagament.

Recordem que el servei consisteix en pagar una quota mensual i tens dret a les sortides que dictin la modalitat de l’usuari. La modalitat pot ser First (es paga la quota més barata i es paga a partir de la primera sortida), Basic (tens dret a dues sortides al mes entre setmana) i Weekend (tens dret a una sortida i mitja al mes en cap de setmana i festius).

També pots realitzar sortides extres (que aquestes s’han de pagar) i el preu és de 16€ (1/2 dia) i de 22€ (dia sencer). Les sortides extres es cobren a final de mes de manera domiciliada.

Gràcies a aquest sistema, l’usuari podrà tenir un control de les seves reserves.

 
  Indica'ns com et dius  Tranqui, odiem l'Spam tant com tu!  Només et trucarem si és necessari  Amb qui vols parlar?  En què et podem ajudar?

  Accepto les condicions d'ús i política de privacitat  Nostra Filosofia

  Creiem que podem fer més per tu, creiem que la nostra activitat et pot influir i et pot ajudar a ser més, creiem que la nostra experiència et pot enriquir i creiem en tu. No només som una escola tot i que molta gent, ens pren com un pas "intermig" entre ells i la seva titulació, nosaltres sabem podem ser una eina útil per a guiar-te i fer-te camí en aquest mon tant dispers com es la nàutica per aquest motiu ens considerem "més que una escola".

  Et recomanem que si ens vols conèixer més, visitis la nostra plana de "Valors".

  Segueix-nos!

  Contacta'ns   Tranqui, odiem l'Spam tant com tu!   Només et trucarem si es necessari   T'ajudarem tot el que puguem!

   Accepto les condicions d'ús i política de privacitat
   Escola Nàutica Baix Empordà, tots els drets reservats 2009 - 2024. Web Creada amb amor i... molta cafeïna!