Skip to main content
reservas_online_easy_boat

Implantació reserves Easy Boat

Hem implantat un sistema de reserves Online perquè els clients d’Easy Boat puguin llogar la barca que vulguin fàcilment.

Easy Boat és la nostra activitat paral·lela de lloguer d’embarcacions, amb port base a Palamós.

A la web hem implantat el sistema de reserves Online. Aixo facilitarà la reserva dels lloguers pels clients que siguin de fora (molt clients de fora d’Espanya) i a nosaltres ens facilitarà la gestió de les reserves.

El sistema és molt senzill. Hem d’escollir la barca que volem, el port des d’on volem agafar-la (Palamós, Platja d’Aro, Calella, Llafranc, Tamariu, Begur…) el dia o dies (mig dia o dia sencer) i fer una paga i senyal perquè quedi reservada (50% del total del lloguer). El pagament es pot fer via targeta o PayPal.

Aquest ha estat un gran pas, ja que la nostra empresa Easy Boat Costa Brava va creixent (cada vegada tenim més embarcacions) i així podem tenir un control total de la nostra flota.

 
  Indica'ns com et dius  Tranqui, odiem l'Spam tant com tu!  Només et trucarem si és necessari  Amb qui vols parlar?  En què et podem ajudar?

  Accepto les condicions d'ús i política de privacitat  Nostra Filosofia

  Creiem que podem fer més per tu, creiem que la nostra activitat et pot influir i et pot ajudar a ser més, creiem que la nostra experiència et pot enriquir i creiem en tu. No només som una escola tot i que molta gent, ens pren com un pas "intermig" entre ells i la seva titulació, nosaltres sabem podem ser una eina útil per a guiar-te i fer-te camí en aquest mon tant dispers com es la nàutica per aquest motiu ens considerem "més que una escola".

  Et recomanem que si ens vols conèixer més, visitis la nostra plana de "Valors".

  Segueix-nos!

  Contacta'ns   Tranqui, odiem l'Spam tant com tu!   Només et trucarem si es necessari   T'ajudarem tot el que puguem!

   Accepto les condicions d'ús i política de privacitat
   Escola Nàutica Baix Empordà, tots els drets reservats 2009 - 2024. Web Creada amb amor i... molta cafeïna!