Skip to main content
Modificacio Web Easy Boat Costa Brava

Implantació web Easy Boat

Ja hem creat la nostra web d’Easy Boat, és ben completa per facilitar les reserves de les barques de lloguer.

Easy Boat va creixent i cada vegada tenim més barques de lloguer a la Costa Brava.

Hem creat la web on podem mostrar detalladament totes les barques que tenim i amb les característiques de cadascuna. És molt completa i dins de cada barca trobem fotos d’aquesta, i això ajuda a contemplar els detalls de cadascuna.

La web està en varis idiomes (ja que així la pot entendre tot el públic) i estem mirant per crear un sistema de reserves senzill en el que es puguin fer les reserves Online.

Easy Boat està pensat pels clients que volen llogar dies puntuals la barca. Als nostres alumnes (que s’han tret la titulació amb nosaltres) els hi oferim bons descomptes per potenciar el lloguer de barques i com a obsequi d’haver triat la nostra Escola.
  Indica'ns com et dius  Tranqui, odiem l'Spam tant com tu!  Només et trucarem si és necessari  Amb qui vols parlar?  En què et podem ajudar?

  Accepto les condicions d'ús i política de privacitat   

  Nostra Filosofia

  Creiem que podem fer més per tu, creiem que la nostra activitat et pot influir i et pot ajudar a ser més, creiem que la nostra experiència et pot enriquir i creiem en tu. No només som una escola tot i que molta gent, ens pren com un pas "intermig" entre ells i la seva titulació, nosaltres sabem podem ser una eina útil per a guiar-te i fer-te camí en aquest mon tant dispers com es la nàutica per aquest motiu ens considerem "més que una escola".

  Et recomanem que si ens vols conèixer més, visitis la nostra plana de "Valors".

  Segueix-nos!

  Contacta'ns   Tranqui, odiem l'Spam tant com tu!   Només et trucarem si es necessari   T'ajudarem tot el que puguem!

   Accepto les condicions d'ús i política de privacitat
   Escola Nàutica Baix Empordà, tots els drets reservats 2009 - 2024. Web Creada amb amor i... molta cafeïna!