Skip to main content
sello-LOPD-Grande

Implantem la LOPD

Degut a la nova normativa, ens posem al dia amb la Llei Orgànica de Protecció de Dades per poder seguir treballant de manera segura.

La LOPD és molt important perquè el dret a la protecció de dades és un dret fonamental de totes les persones, el dret a la potestat de control sobre l’ús que es fa de les seves dades personals. Aquest control permet evitar que, a través del tractament de les nostres dades, es pugui arribar a disposar d’informació sobre nosaltres que afecti a la nostra intimitat i altres drets fonamentals públics.

Degut a la nostra llarga cartera de clients (alumnes) i proveïdors volem portar la protecció de dades molt al dia, a tots els alumnes els hi fem signar un document acceptant l’ús i al protecció de les seves dades.
  Indica'ns com et dius  Tranqui, odiem l'Spam tant com tu!  Només et trucarem si és necessari  Amb qui vols parlar?  En què et podem ajudar?

  Accepto les condicions d'ús i política de privacitat  Nostra Filosofia

  Creiem que podem fer més per tu, creiem que la nostra activitat et pot influir i et pot ajudar a ser més, creiem que la nostra experiència et pot enriquir i creiem en tu. No només som una escola tot i que molta gent, ens pren com un pas "intermig" entre ells i la seva titulació, nosaltres sabem podem ser una eina útil per a guiar-te i fer-te camí en aquest mon tant dispers com es la nàutica per aquest motiu ens considerem "més que una escola".

  Et recomanem que si ens vols conèixer més, visitis la nostra plana de "Valors".

  Segueix-nos!

  Contacta'ns   Tranqui, odiem l'Spam tant com tu!   Només et trucarem si es necessari   T'ajudarem tot el que puguem!

   Accepto les condicions d'ús i política de privacitat
   Escola Nàutica Baix Empordà, tots els drets reservats 2009 - 2024. Web Creada amb amor i... molta cafeïna!