Skip to main content
Lloguer d'Embarcacions

Iniciem el lloguer d’embarcacions (Easy Boat)

A partir d’ara llogarem (per dies o mitjos dies) les barques que tenim amb l’intenció d’anar augmentant la flota d’embarcacions.

Som una empresa molt homogènia. Com hem citat anteriorment, volem que els nostres alumnes ho tinguin ben fàcil i els acompanyem en tot moment. Una de les possibilitats que hi ha per navegar un cop s’han tret el títol és amb el lloguer d’embarcacions.

Des d‘Easy Boat t’ho posem ben senzill. El client o alumne només ha d’escollir des de la plataforma la barca que més li agradi (i que pugui portar amb el seu títol) i escollir el dia que vol sortir, i si no està ocupat ja ho tenim fet!

El dia del lloguer es trobarà la barca ben neta i amb el dipòsit ple i se li farà el check-in i quan hagi gaudit navegant i torni se li farà el check-out i es comprovarà que hagi passat per la benzinera a omplir el dipòsit, llavors de la neteja ja ens encarregarem nosaltres!

Tenim una àmplia flota d’embarcacions de lloguer i totes elles diferents, per a tots els gustos. Amb port base a Palamós.
  Indica'ns com et dius  Tranqui, odiem l'Spam tant com tu!  Només et trucarem si és necessari  Amb qui vols parlar?  En què et podem ajudar?

  Accepto les condicions d'ús i política de privacitat  Nostra Filosofia

  Creiem que podem fer més per tu, creiem que la nostra activitat et pot influir i et pot ajudar a ser més, creiem que la nostra experiència et pot enriquir i creiem en tu. No només som una escola tot i que molta gent, ens pren com un pas "intermig" entre ells i la seva titulació, nosaltres sabem podem ser una eina útil per a guiar-te i fer-te camí en aquest mon tant dispers com es la nàutica per aquest motiu ens considerem "més que una escola".

  Et recomanem que si ens vols conèixer més, visitis la nostra plana de "Valors".

  Segueix-nos!

  Contacta'ns   Tranqui, odiem l'Spam tant com tu!   Només et trucarem si es necessari   T'ajudarem tot el que puguem!

   Accepto les condicions d'ús i política de privacitat
   Escola Nàutica Baix Empordà, tots els drets reservats 2009 - 2024. Web Creada amb amor i... molta cafeïna!