Skip to main content
XICU

Iniciem el Multiboat

És l’ús compartit d’embarcacions amb amarre al Club Nàutic Costa Brava perquè els nostres alumnes s’estalviïn tota la despesa que comporta tenir un barco propi.

En aquest àmbit som pioners a la Costa Brava i hem realitzat un sistema molt eficaç.

Aquest sistema consisteix en que tenim vàries embarcacions i els usuaris estan apuntats a una d’elles amb una modalitat en concret (o First, o Basic o Weekend). Cada usuari es pot apuntar a la modalitat que més li convingui  i a la barca que més li agradi, sempre que hi hagi disponibilitat.

El contracte és anual (prorrogable) i les barques sempre es troben a Palamós.

L’avantatge és que l’usuari no s’ha de preocupar de res. Nosaltres ens encarreguem del manteniment, assegurança, pagar amarre…. l’usuari es trobarà la barca neta amb el dipòsit ple i l’ha de deixar tal qual!
  Indica'ns com et dius  Tranqui, odiem l'Spam tant com tu!  Només et trucarem si és necessari  Amb qui vols parlar?  En què et podem ajudar?

  Accepto les condicions d'ús i política de privacitat  Nostra Filosofia

  Creiem que podem fer més per tu, creiem que la nostra activitat et pot influir i et pot ajudar a ser més, creiem que la nostra experiència et pot enriquir i creiem en tu. No només som una escola tot i que molta gent, ens pren com un pas "intermig" entre ells i la seva titulació, nosaltres sabem podem ser una eina útil per a guiar-te i fer-te camí en aquest mon tant dispers com es la nàutica per aquest motiu ens considerem "més que una escola".

  Et recomanem que si ens vols conèixer més, visitis la nostra plana de "Valors".

  Segueix-nos!

  Contacta'ns   Tranqui, odiem l'Spam tant com tu!   Només et trucarem si es necessari   T'ajudarem tot el que puguem!

   Accepto les condicions d'ús i política de privacitat
   Escola Nàutica Baix Empordà, tots els drets reservats 2009 - 2024. Web Creada amb amor i... molta cafeïna!