Skip to main content

Obtenim la ISO 9001!

És un gran moment doncs a partir d’ara ja podem certificar les nostres titulacions professionals.

Sempre hem portat un bon control de la nostra Escola, però el fet de tenir la ISO fa que encara sigui un control més exhaust.

La ISO 9001:2015 consisteix en una regla que estandarditza el sistema de control de qualitat de les organitzacions. L’organització defineix normes per àrees i la més important és la del sistema de gestió.

Gràcies a tenir la ISO ja podrem homologar la nostra Escola per realitzar titulacions professionals. Com és el cas de Bucs Ro-Ro i de passatge, Formació Bàsica, Curs Sanitari i de Primers Auxilis… entre d’altres.

Les titulacions nàutiques d’esbarjo serveixen per governar embarcacions de manera particular i les titulacions professionals consisteixen en poder treballar al mar de manera professional (sigui quina sigui la tasca que facis dins l’embarcació).
  Indica'ns com et dius  Tranqui, odiem l'Spam tant com tu!  Només et trucarem si és necessari  Amb qui vols parlar?  En què et podem ajudar?

  Accepto les condicions d'ús i política de privacitat   

  Nostra Filosofia

  Creiem que podem fer més per tu, creiem que la nostra activitat et pot influir i et pot ajudar a ser més, creiem que la nostra experiència et pot enriquir i creiem en tu. No només som una escola tot i que molta gent, ens pren com un pas "intermig" entre ells i la seva titulació, nosaltres sabem podem ser una eina útil per a guiar-te i fer-te camí en aquest mon tant dispers com es la nàutica per aquest motiu ens considerem "més que una escola".

  Et recomanem que si ens vols conèixer més, visitis la nostra plana de "Valors".

  Segueix-nos!

  Contacta'ns   Tranqui, odiem l'Spam tant com tu!   Només et trucarem si es necessari   T'ajudarem tot el que puguem!

   Accepto les condicions d'ús i política de privacitat
   Escola Nàutica Baix Empordà, tots els drets reservats 2009 - 2024. Web Creada amb amor i... molta cafeïna!