Skip to main content

MultiBoat 2.0, una nova forma de compartir

Hem redissenyat i actualitzat tot el sistema de Multiboat, noves normes, nova APP, nova plana web… . Així tindrem una millor gestió i donarem més facilitats als usuaris.

Multiboat és un servei assequible per tothom, no és com un lloguer normal en el qual es pot treure molt de benefici, però estem molt posats en aquest projecte, creiem en un món compartit i generós amb el medi ambient.

Hem canviat tot el disseny de la web i sobretot la imatge, hem ampliat opcions i posat medis per tenir un bon feedback amb els usuaris.

L’App només era per Android, però ara hem creat també una APP per IOS. A més a més hem fet el mateix disseny de les APPS per la versió web.
  Indica'ns com et dius  Tranqui, odiem l'Spam tant com tu!  Només et trucarem si és necessari  Amb qui vols parlar?  En què et podem ajudar?

  Accepto les condicions d'ús i política de privacitat  Nostra Filosofia

  Creiem que podem fer més per tu, creiem que la nostra activitat et pot influir i et pot ajudar a ser més, creiem que la nostra experiència et pot enriquir i creiem en tu. No només som una escola tot i que molta gent, ens pren com un pas "intermig" entre ells i la seva titulació, nosaltres sabem podem ser una eina útil per a guiar-te i fer-te camí en aquest mon tant dispers com es la nàutica per aquest motiu ens considerem "més que una escola".

  Et recomanem que si ens vols conèixer més, visitis la nostra plana de "Valors".

  Segueix-nos!

  Contacta'ns   Tranqui, odiem l'Spam tant com tu!   Només et trucarem si es necessari   T'ajudarem tot el que puguem!

   Accepto les condicions d'ús i política de privacitat
   Escola Nàutica Baix Empordà, tots els drets reservats 2009 - 2024. Web Creada amb amor i... molta cafeïna!