Skip to main content

Nova embarcació de pràctiques

Hem incorporat a la nostra flota una Beneteau Flyer 6.6, anomenada Àgata, a partir d’ara serà la nostra embarcació de pràctiques. Té tot el que necessitem per un bon aprenentatge!

L’Àgata és una Beneteau Flyer, ha sigut una inversió gran, però valdrà la pena, ja que serà una bona barca de pràctiques.

Com Escola Nàutica, volem el millor pels nostres alumnes, i sobretot que surtin preparats per la navegació en la mar. Amb l’Àgata podrem fer tota mena de maniobres per aprendre a defensar-se sobretot en els amarratges.

La barca, te una capacitat de 8 persones, sempre fem grups reduïts per assegurar un millor aprenentatge i una millor atenció.
  Indica'ns com et dius  Tranqui, odiem l'Spam tant com tu!  Només et trucarem si és necessari  Amb qui vols parlar?  En què et podem ajudar?

  Accepto les condicions d'ús i política de privacitat  Nostra Filosofia

  Creiem que podem fer més per tu, creiem que la nostra activitat et pot influir i et pot ajudar a ser més, creiem que la nostra experiència et pot enriquir i creiem en tu. No només som una escola tot i que molta gent, ens pren com un pas "intermig" entre ells i la seva titulació, nosaltres sabem podem ser una eina útil per a guiar-te i fer-te camí en aquest mon tant dispers com es la nàutica per aquest motiu ens considerem "més que una escola".

  Et recomanem que si ens vols conèixer més, visitis la nostra plana de "Valors".

  Segueix-nos!

  Contacta'ns   Tranqui, odiem l'Spam tant com tu!   Només et trucarem si es necessari   T'ajudarem tot el que puguem!

   Accepto les condicions d'ús i política de privacitat
   Escola Nàutica Baix Empordà, tots els drets reservats 2009 - 2024. Web Creada amb amor i... molta cafeïna!