Skip to main content

Nova barca a Multiboat

La flota Multiboat té 5 embarcacions i amb la incorporació del Merak n’hem afegit una altra per a un total de 6 embarcacions que varien i pots triar la que més t’agradi!

Hem comprat la Merak nova, ampliem el Multiboat, creiem que és un vaixell que té molt a oferir, ja que disposa d’un gran solàrium, sondes, biminis, taules, etc… és un vaixell bastant gran amb molt bon govern.

Amb això, hem afegit 5 embarcacions al nostre servei de Multiboat, aquesta de Categoria 1, governada amb la LLN (Llicència de Navegació) necessària per gestionar embarcacions.

Per a més informació sobre Multiboat, podeu consultar els següents enllaços: https://escolanauticabaixemporda.com/multiboat/
  Indica'ns com et dius  Tranqui, odiem l'Spam tant com tu!  Només et trucarem si és necessari  Amb qui vols parlar?  En què et podem ajudar?

  Accepto les condicions d'ús i política de privacitat   

  Nostra Filosofia

  Creiem que podem fer més per tu, creiem que la nostra activitat et pot influir i et pot ajudar a ser més, creiem que la nostra experiència et pot enriquir i creiem en tu. No només som una escola tot i que molta gent, ens pren com un pas "intermig" entre ells i la seva titulació, nosaltres sabem podem ser una eina útil per a guiar-te i fer-te camí en aquest mon tant dispers com es la nàutica per aquest motiu ens considerem "més que una escola".

  Et recomanem que si ens vols conèixer més, visitis la nostra plana de "Valors".

  Segueix-nos!

  Contacta'ns   Tranqui, odiem l'Spam tant com tu!   Només et trucarem si es necessari   T'ajudarem tot el que puguem!

   Accepto les condicions d'ús i política de privacitat
   Escola Nàutica Baix Empordà, tots els drets reservats 2009 - 2024. Web Creada amb amor i... molta cafeïna!