Skip to main content
ampli-solarium-barca-palamos

Nova Entrada a Multiboat

La Flota de Multiboat, compta amb 4 barques, amb l’entrada de la Dubhe, en sumem una de més, fent-ne un total de 5, totes diferents perquè pugueu escollir la que més us agradi!

La Dubhe, era l’embarcació que teníem de pràctiques, és una barca bastant àmplia i amb molt bon Govern. Amb la incorporació de l’Àgata com a nova barca de pràctiques, hem decidit posar la Dubhe a la flota de Multiboat.

Amb això augmentem les barques de Multiboat i sumem una més de categoria 2, per governar la barca es Requereix el PNB com a mínim.

Per a més informació de Multiboat podeu mirar el següent enllaç: https://escolanauticabaixemporda.com/multiboat/
  Indica'ns com et dius  Tranqui, odiem l'Spam tant com tu!  Només et trucarem si és necessari  Amb qui vols parlar?  En què et podem ajudar?

  Accepto les condicions d'ús i política de privacitat  Nostra Filosofia

  Creiem que podem fer més per tu, creiem que la nostra activitat et pot influir i et pot ajudar a ser més, creiem que la nostra experiència et pot enriquir i creiem en tu. No només som una escola tot i que molta gent, ens pren com un pas "intermig" entre ells i la seva titulació, nosaltres sabem podem ser una eina útil per a guiar-te i fer-te camí en aquest mon tant dispers com es la nàutica per aquest motiu ens considerem "més que una escola".

  Et recomanem que si ens vols conèixer més, visitis la nostra plana de "Valors".

  Segueix-nos!

  Contacta'ns   Tranqui, odiem l'Spam tant com tu!   Només et trucarem si es necessari   T'ajudarem tot el que puguem!

   Accepto les condicions d'ús i política de privacitat
   Escola Nàutica Baix Empordà, tots els drets reservats 2009 - 2024. Web Creada amb amor i... molta cafeïna!