Skip to main content

Nova Web de Lloguer de Barques

Després de varis mesos de feina, presentem la nova web de lloguer de barques, molt més informativa i pràctica! Us deixem l’enllaç per si voleu fer un cop d’ull. www.easyboatcostabrava.com

La plataforma web per nosaltres és molt important, és la font que tenen els clients per veure tota la nostra informació.

Per aquest motiu, hem decidit redissenyar tota la web de Easy Boat Costa Brava. Ara, te molt més contingut, està 100% actualitzada amb totes les barques que tenim a la nostra disposició.
Podreu veure característiques, preus, extres i tota la informació necessària abans de llogar una embarcació.

També, hem posat un apartat de ressenyes a on podeu deixar l’opinió segons la vostra experiència, ja que és una cosa que tenim molt en compte. Podreu veure fotografies reals de les barques, totes les fotos són fetes per nosaltres. Us animem que llogueu una barca i gaudiu d’un meravellós dia!
  Indica'ns com et dius  Tranqui, odiem l'Spam tant com tu!  Només et trucarem si és necessari  Amb qui vols parlar?  En què et podem ajudar?

  Accepto les condicions d'ús i política de privacitat  Nostra Filosofia

  Creiem que podem fer més per tu, creiem que la nostra activitat et pot influir i et pot ajudar a ser més, creiem que la nostra experiència et pot enriquir i creiem en tu. No només som una escola tot i que molta gent, ens pren com un pas "intermig" entre ells i la seva titulació, nosaltres sabem podem ser una eina útil per a guiar-te i fer-te camí en aquest mon tant dispers com es la nàutica per aquest motiu ens considerem "més que una escola".

  Et recomanem que si ens vols conèixer més, visitis la nostra plana de "Valors".

  Segueix-nos!

  Contacta'ns   Tranqui, odiem l'Spam tant com tu!   Només et trucarem si es necessari   T'ajudarem tot el que puguem!

   Accepto les condicions d'ús i política de privacitat
   Escola Nàutica Baix Empordà, tots els drets reservats 2009 - 2024. Web Creada amb amor i... molta cafeïna!