Skip to main content
Escola Nàutica Palamós

Obertura oficina Palamós

Hem obert un local (oficina) just davant la Llotja de Palamós per facilitar l’atenció al client.

Fins ara només comptàvem amb la nostra oficina de Palafrugell, però degut a que tenim totes les embarcacions al Club Nàutic Costa Brava, ens hi hem instal·lat just davant.

L’obertura d’aquesta oficina ens permetrà tenir un control de les nostres barques d’Easy Boat i de Multiboat.

Això permetrà poder resoldre qualsevol incidència que li pugui passar a alguna barca al moment i estar a prop dels nostres clients i usuaris.

En aquesta oficina hi podrem realitzar tasques relacionades amb documentació dels lloguers (contractes, atenció al client,…) i també servirà com a punt d’informació de titulacions nàutiques i les diferents activitats nàutiques que realitzem.

És un punt a favor en tots els aspectes, els clients no s’hauran de desplaçar fins a Palafrugell per tenir contacte amb nosaltres.
  Indica'ns com et dius  Tranqui, odiem l'Spam tant com tu!  Només et trucarem si és necessari  Amb qui vols parlar?  En què et podem ajudar?

  Accepto les condicions d'ús i política de privacitat  Nostra Filosofia

  Creiem que podem fer més per tu, creiem que la nostra activitat et pot influir i et pot ajudar a ser més, creiem que la nostra experiència et pot enriquir i creiem en tu. No només som una escola tot i que molta gent, ens pren com un pas "intermig" entre ells i la seva titulació, nosaltres sabem podem ser una eina útil per a guiar-te i fer-te camí en aquest mon tant dispers com es la nàutica per aquest motiu ens considerem "més que una escola".

  Et recomanem que si ens vols conèixer més, visitis la nostra plana de "Valors".

  Segueix-nos!

  Contacta'ns   Tranqui, odiem l'Spam tant com tu!   Només et trucarem si es necessari   T'ajudarem tot el que puguem!

   Accepto les condicions d'ús i política de privacitat
   Escola Nàutica Baix Empordà, tots els drets reservats 2009 - 2024. Web Creada amb amor i... molta cafeïna!