Skip to main content
prevencion_riegos_laborales

Prevenció de Riscos Laborals

Ens posem al dia amb la Prevenció de Riscos Laborals per poder oferir la major seguretat possible als nostres alumnes.

El tema de la Prevenció de Riscos Laborals és molt important. Amb la col·laboració de Prevint hem fet el curs per estar al dia en aquest àmbit.

Els riscos laborals es poden donar en qualsevol lloc de treball i en qualsevol situació. Hem de tenir una política de prevenció de riscos laborals que s’adeqüi al nostre lloc de treball i a les tasques que realitza cada treballador.

A l’oficina podem tenir alguns riscos com és el cas de: malalties relacionades amb la visió o malalties múscul-esquelètiques. És imprescindible tenir-ho present ja que aquestes malalties poden afectar tant a treballadors com a alumnes. La salut és molt important.
  Indica'ns com et dius  Tranqui, odiem l'Spam tant com tu!  Només et trucarem si és necessari  Amb qui vols parlar?  En què et podem ajudar?

  Accepto les condicions d'ús i política de privacitat  Nostra Filosofia

  Creiem que podem fer més per tu, creiem que la nostra activitat et pot influir i et pot ajudar a ser més, creiem que la nostra experiència et pot enriquir i creiem en tu. No només som una escola tot i que molta gent, ens pren com un pas "intermig" entre ells i la seva titulació, nosaltres sabem podem ser una eina útil per a guiar-te i fer-te camí en aquest mon tant dispers com es la nàutica per aquest motiu ens considerem "més que una escola".

  Et recomanem que si ens vols conèixer més, visitis la nostra plana de "Valors".

  Segueix-nos!

  Contacta'ns   Tranqui, odiem l'Spam tant com tu!   Només et trucarem si es necessari   T'ajudarem tot el que puguem!

   Accepto les condicions d'ús i política de privacitat
   Escola Nàutica Baix Empordà, tots els drets reservats 2009 - 2024. Web Creada amb amor i... molta cafeïna!