Skip to main content
Mobles Escola Nàutica

Renovem el mobiliari de l’aula

Posem taules i cadires noves perquè els alumnes estiguin còmodes mentre fan els cursos, el més important és la comoditat de l’alumne!

La nostra Escola Nàutica sempre ha mirat perquè els alumnes estiguin còmodes.  Intentem posar-ho tot el més fàcil possible perquè aquests surtin contents i amb ganes de navegar.

Som una Escola seria i alhora molt propera. Els nostres alumnes sempre tenen un seguiment en tot el seu recorregut per l’Escola. Des de que tenen el primer contacte per informar-se sobre els cursos, fins que obtenen la titulació i llavors els hi oferim un gran ventall de possibilitats. Entre elles el lloguer d’embarcacions Easy Boat o el lloguer d’embarcacions d’us compartit Multiboat, aquest últim amb molt d’èxit i del qual cada vegada hi ha més llista d’espera.
  Indica'ns com et dius  Tranqui, odiem l'Spam tant com tu!  Només et trucarem si és necessari  Amb qui vols parlar?  En què et podem ajudar?

  Accepto les condicions d'ús i política de privacitat  Nostra Filosofia

  Creiem que podem fer més per tu, creiem que la nostra activitat et pot influir i et pot ajudar a ser més, creiem que la nostra experiència et pot enriquir i creiem en tu. No només som una escola tot i que molta gent, ens pren com un pas "intermig" entre ells i la seva titulació, nosaltres sabem podem ser una eina útil per a guiar-te i fer-te camí en aquest mon tant dispers com es la nàutica per aquest motiu ens considerem "més que una escola".

  Et recomanem que si ens vols conèixer més, visitis la nostra plana de "Valors".

  Segueix-nos!

  Contacta'ns   Tranqui, odiem l'Spam tant com tu!   Només et trucarem si es necessari   T'ajudarem tot el que puguem!

   Accepto les condicions d'ús i política de privacitat
   Escola Nàutica Baix Empordà, tots els drets reservats 2009 - 2024. Web Creada amb amor i... molta cafeïna!